اخبار

نسخه قاچاق فیلم بی رویا هم پخش شد_سومین فیلم لو رفته در این هفته

در کمتر از یک هفته پس از قاچاق و انتشار فیلم سینمایی “تفریق” ساخته مانی حقیقی، فیلم “بی رویا” آرین وزیر دفتری و تهیه کنندگی هومن سیدی و سعید سعدی نیز قاچاق شده است که این موضوع باعث کاهش فروش فیلمی شده است که توانسته بود توجه مخاطبان را به خود جلب کند. سپس فیلم “ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا” به کارگردانی عبدالرضا کاهانی نیز قاچاق شده و در تلگرام منتشر شده تا رکورد قاچاق سه فیلم در پنج روز ثبت شود.

فیلم «بی‌رویا» که در جشنواره فجر طرفداران زیادی را به خود جذب کرده بود و همچنین در بخش جنبی جشنواره ونیز نیز به نمایش درآمده بود، توسط قاچاقچیان غیرقانونی در دستور کانال‌های تلگرامی قرار گرفته است. این فیلم تاکنون هنوز به صورت گسترده در سراسر جهان اکران نشده است و قرار بود پس از اکران جهانی، در ایران نیز به دست مخاطبان منتشر شود و سپس در پلتفرم‌های وی او دی عرضه گردد.

خلاصه فیلم بی رویا

فیلم “بی رؤیا” داستان زندگی زوجی جوان به نام های رؤیا و بابک است که تصمیم به مهاجرت از ایران گرفته اند. در دو هفته قبل از رفتن، رؤیا با یک دختر بی نام و نشان آشنا می شود. حضور این دختر در زندگی این زوج به وقوع اتفاقاتی عجیب و غریب می انجامد و هویت رؤیا به تدریج تغییر می کند. با افزایش حضور دختر در زندگی رؤیا و بابک، راز هویت رؤیا بازتابی عمیق تر و تمام تر می یابد.

نقد فیلم بی رویا

بازیگران

طناز طباطبایی
صابر ابر
شادی کرم‌رودی
فرانک کلانتر
رضا داوودنژاد
مائده طهماسبی
مجتبی فلاحی
نهال دشتی

بیشتر بخوانید: معرفی سریال مردگان متحرک (واکینگ دد) + سوتی های عجیب آن

پیش از این، فیلم “برادران لیلا” تهیه شده توسط سعید روستایی و “جنگ جهانی سوم” که تولید کنندگی آن را هومن سیدی برعهده داشته، چنین وضعیتی داشتند. با توجه به کیفیت این فیلم ها و عدم وجود لوگوی مشخص روی آن ها، و همچنین عدم هماهنگی در عوامل تولیدی، ممکن است که انتشار آنها به حوزه بین المللی مربوط باشد. یک نکته قابل توجه این است که تا به حال هیچ تدبیری برای متوقف کردن کانال های تلگرامی که با انتشار این فیلم ها سروکار دارند، اتخاذ نشده است و به نظر می رسد مقامات سینما در این زمینه کوتاهی کردند.

در این شرایط، سعید سعدی که تهیه‌کنندهٔ فیلم است، از مخاطبان خود درخواست می‌کند که نسخهٔ قانونی فیلم را در پلتفرم‌های داخلی ببینند تا حقوق مادی و معنوی افراد درگیر با فیلم محترمانهٔ رعایت شوند. این موضوع دربارهٔ جنگ جهانی سوم هم قبلاً مطرح شده ولی در نهایت به نتیجهٔ مطلوب نرسید، و با توجه به فروش کم آن فیلم، به نظر می‌رسد بیشتر افراد فیلم را در شبکه‌های اجتماعی تماشا کرده‌اند.
تهیه کننده فیلم “بی‌رویا” در همین حالت بیان کرده است که این فیلم بدون هیچ مشکلی قابلیت اکران عمومی را داراست. از دو ماه قبل، قرارداد اکران آنلاین با پلتفرم فیلیمو امضا شده است و او نمی‌داند که چرا این قرارداد به تاخیر افتاده است. این سوال موردی است که مسئولان سازمان سینمایی باید به آن پاسخ دهند و به طور قانع کننده توضیح بدهند.

نقد فیلم بی رویا

 

بی‌رویا با ایده‌ای بسیار جسورانه و فیلم‌نامه‌ای که از جزئیات کافی بی‌نصیب است، در اجرا به طور بسیار ظریف و متعادل از آب درآمده است، به گونه‌ای که ما را نسبت به آینده‌ی کارگردان آن امیدوار می‌سازد. بی‌رویاکاری را انجام داده است که در صنعت سینما کمتر کسی انجام می‌دهد؛ به‌عبارتی جدا شدن از الگوهای معمول فیلم‌های تجاری و کلیشه‌های ژانر، و درعین حال دوری از واقع گرایی‌های رایج در فیلم‌های اجتماعی. این فیلم به‌صورت یک درام روان‌شناختی با فضای پر از راز و رمز می‌باشد. بخش انتهایی فیلم در ابتدا به‌عنوان یک بخش اضافی به‌نظر می‌رسد، اما به‌خاطر غافل‌گیری‌های جذاب و پرمهیج قابل توجهی تمایل به خود جلب می‌کند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا